Sunburst #Visie

Wij geloven dat de toekomstige energiemarkt radicaal zat wijzigen door decentrale opwekking van energie en self supporting gebouwen. Dit zal leiden tot een grote verandering in de huidige infrastructuur voor het opwekken en distribueren van energie.

Ieder plan wat wij maken voor onze opdrachtgevers is in min of meerdere mate een afspiegeling van deze visie. We nemen onze opdrachtgevers hiervoor bij de hand en realiseren concrete plannen.

Sunburst is koploper op het gebied van innovatieve- en duurzame ontwikkelingen. We bedenken nieuwe financiële en technische oplossingen.

De duurzaamheidsambitie van de opdrachtgever stellen wij centraal. Dit doen we door ons echt te verdiepen in de klant. Het is ons streven een lange termijnrelatie met de klant aan te gaan.

De mens staat bij ons centraal en het pand staat hem ten dienst. Wij bedenken de meest creatieve en bewezen oplossingen bij het ontwikkelen van duurzame concepten. Sunburst investeert in duurzame relaties met professionele partners om de beste mensen voor u in een team te laten samen werken.

Wij zijn in staat om “out of the box” te denken en buiten de plat getreden paden te opereren. Het ontzorgen van de klant staat bij ons hoog in het vaandel. Wij vertalen duurzame oplossingen naar  vastgestelde financiële budgetten.

Wij zijn transparant en stellen vooraf duidelijke doelstellingen en nemen onze verantwoordelijkheid indien deze niet gehaald worden.