Sunburst #Transparant

Sunburst maakt duurzaamheid transparant. U beslist op basis van begrijpelijke voorstellen zowel technisch als financieel. Wij vertalen complexe technische concepten naar begrijpelijke taal.

Duurzaamheid is vandaag de dag nog een containerbegrip. Iedereen heeft zijn eigen perceptie.  U wilt geen avontuur aangaan maar een besluit kunnen nemen op basis van een transparante berekening en een heldere uitleg. Deze moet duidelijk laten zien de omvang van de netto investering (na subsidie), besparing en terugverdientijd. Niet op componenten niveau maar voor de integrale installatie.

Wij begrijpen dat u wilt kiezen uit verschillende duurzaamheids concepten met ieder zijn eigen investeringsniveau en terugverdientijd. Wij zetten dit duidelijk voor u op een rijtje.

De declaraties van Sunburst zijn duidelijk en overzichtelijk. U houdt niet van verrassingen achteraf. Omdat de opdrachten maatwerk zijn maken we vooraf duidelijke afspraken over de vergoeding van onze werkzaamheden. Wij verkopen geen dienst maar maken waar wat we beloven. Daar staan we voor!