Sunburst #Ontzorgen

Kent u deze situatie? U wilt duurzaam gaan bouwen of renoveren, u heeft zich goed verdiept in de markt, maar u heeft geen flauw idee wat u krijgt voor uw geld. Wordt het allemaal niet te duur? Krijg ik de investering binnen een redelijke termijn wel terugverdiend? U heeft geen flauw idee waar u moet beginnen.

Wij hebben een helder antwoord op deze en andere vragen. Cruciaal in onze oplossing is de integrale aanpak in duurzaam bouwen en alles in één hand. Unieke combinatie van kennis en kunde m.b.t. techniek, innovatie en financiën. Geen discussie over eindverantwoordelijkheid.

Wij hebben veel ervaring in wat er in de markt te koop is, welke partijen hierin excelleren en realiseren uw project tegen de beste prijs! Sunburst zorgt dat uw duurzame ambities ook gerealiseerd worden zonder het plegen van concessie in kwaliteit wat doorgaans in de bouw gebruikelijk is.

Hierdoor wordt voorkomen dat u in de gebruikersperiode de rekening gepresenteerd krijgt als gevolg van een hoger energieverbruik dan beloofd.

Onze werkzaamheden beginnen bij het verkennend gesprek en houden op bij het bedrijfsklaar opleveren van het pand. Behalve het technisch ontwerp met financiële- en subsidieparagraaf kunnen we de bouwbegeleiding voor u uit voeren. 

Wij geloven in modern ondernemerschap. Het smeden van een excellent team met professionele partners ten gunste van de klant. Zo vraagt ieder type klant zijn eigen specifiek team met specialisten. Het flexibel aan kunnen bieden van de juiste mensen, passend bij het profiel van de klant, is hierbij het toverwoord. Sunburst blijft het enige aanspreekpunt en neemt verantwoordelijkheid voor het daadwerkelijk realiseren van de gemaakte afspraken over de performance van uw duurzaam gebouw.

In overleg met de klant kan dit vastgelegd worden in een performancecontract voor een periode van bijvoorbeeld 15 jaar.

Wij pakken ieder project op een uniforme manier aan. We besluiten samen met de opdrachtgevers binnen welke kaders we gaan werken en presenteren zo snel mogelijk een “onepager” met daarop de investering, de besparing en de terugverdientijd.We zorgen ervoor dat de eisen en wensen van de opdrachtgever goed worden vastgelegd. Van VO, DO tot en met bestek. Desgewenst selecteren wij de partijen die voor dit project in aanmerking komen en doen de inkoopbegeleiding. We formeren een bouwteam en voeren daarna de detailengineering uit. Vervolgens begeleiden we het totale project.  Tot slot volgen we de prestaties van het systeem continue, zolang als de opdrachtgever dit wenst.

Dit noemen wij ontzorgen!