Klachtenonderzoek

We spreken uit ervaring. Als je gebouwen energiezuinig moet maken moet je het goed aanpakken. Het motto is doe het goed of doe het niet. Een beetje duurzaam bestaat niet. De kwaliteit van de bouwkundige schil is cruciaal. Dit begint met de kierdichting. Een slechte kierdichting is in veel gevallen de oorzaak van veel problemen. Het is in Nederland ook nog geen usance om goed kierdicht te bouwen. De kennis hieromtrent ontbreekt eenvoudig bij veel marktpartijen. Een slechte kierdichtheid geef allerlei problemen. Tochtklachten en koudeval. Maar ook de mechanische ventilatie werkt niet naar behoren. De natuurlijk trek bij een slechte kierdichting is namelijk altijd veel groter dan het vermogen van de mechanische ventilatie. Met andere woorden deze installatie kan niet doen waarvoor hij is ontworpen. De mechanische ventilatie op zich is ook vaak een aandachtspunt. De luchtsnelheden zijn te groot, de temperatuur van de ingeblazen lucht te hoog of te laag, de snelheden van de ingeblazen lucht te hoog, maar vooral ook een veel te hoog geluidsniveau. Hoe lossen we dit op?

- Doe geen consessie aan de kwaliteit van de bouwkundige schil. Kierdichting en vervolgens een goede isolatie is cruciaal. Een eenvoudige kierdichtingsmeting met een blower door testset en infra rood camera's tonen eenvoudig de prolemen aan.

- Kies de juiste apparatuur. Denk daarbij vooral aan een laag geluidsniveau en een goed rendement van de warmteterugwinning (> 90%)

- Installeer monitoring apparatuur, zodat u in de gaten kunt houden wat er in uw gebouw of woning gebeurd. Meten is weten. Gebruik deze informatie om de problemen op te lossen.

Sunburst kan deze problemen eenvoudig opsporen en verhelpen, we hebben de apparatuur en de kennis.

Succes Verzekerd!!!!

Email adres:

Om veiligheidsredenen vragen wij u de twee woorden van het onderstaande plaatje over te nemen

Geplaatst door Colin 27-04-2020 17:25 uur
I'm not working at the moment http://tamilxnxx.site/sitemaps/2.html hindixxxvadio Comedian and journalist Mo Rocca has come out of the closet and it makes him finally feel 'comfortable.' Speaking to The Six Pack in a podcast interview, Rocca said 'I'm just more comfortable with myself now. It's taken me until 42 to begin to feel this way.' Rocca is a C
SDE+subsidie

22 maart 2018 SDE+ subsidie Zeer interessant

BENG

20 maart 2018 BENG ?!

Klachtenonderzoek

01.08.2015 Klachtenonderzoek